Povežite se z naravo in našli boste izgubljene sanje

Dobrodošli doma!

»Doživite preprostost bivanja«

Koča Dobnik ali  Spodnji Dobnik se nahaja sredi Pohorskih gozdov na prisojnem pobočju Rdečega Brega, v Lovrencu na Pohorju, okoli 3 km izven centra kraja in 33 km zahodno od mesta Maribor v smeri Dravograd. Do posestva vodi makadamska dovozna pot.

Koča stoji na 46 ha velikem posestvu in vam nudi popolno sprostitev, mir in intimo. Najem koče priporočamo vsem, ki bi se radi odmaknili od vsakdanjega stresa in obremenitev sodobne družbe.

Okrog hiše se nahaja velik vrt z gugalnico, prostorom za žar, kuriščem na prostem, savno, hišico za otroke, peskovnikom ter paviljon, kjer lahko posedate in uživate ob vonju domačih zelišč in dišavnic. Lahko se sprehodite tudi po našem sadovnjaku ali po novo nastajajočem parku različnih  drevesnih vrst.

Zagotovljena vam bo popolna sprostitev sredi gozdov, kjer se boste lahko napolnili z novo energijo ob sprehodih po bližnjem gozdu, sadovnjaku in travnikih, kjer bo vas spremljalo petje ptic, šelestenje drevesnih krošenj in občasnih videnj gozdnih živali.

Posestvo je v lasti naše družine od leta 1928.

Hiša je bila popolnoma adaptirana med leti 2011 in 2015.

DCIM100MEDIADJI_0046.JPG
nekaj razlogov

Zakaj priti k nam

POPOLNA ZASEBNOST

Poiščite svoj mir, posvetite se sebi in ljudem okoli sebe. Naužite se svobodne!

Poveži se z naravo

Zapreš oči, ne slišiš ničesar, pa vendar kar naenkrat odkriješ čisto novi svet; žvrgolenje ptic, šumenje listja, petje murnov in brenčanje žuželk.

ŽIVITE ZDRAVO

Telo preplavi energija matere zemlje, pljuča napolni sveži gorski zrak in odprejo se vam nova obzorja!