Spoznajte očarljivost
200 let stare koče

 V koči je popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba z jedilnico za 10 oseb, kopalnica s tuš kabino in WC-jem, 4 spalnice za 8 oseb z dodatnimi 4 ležišči za otroke. Podroben seznam opremljenosti hiše najdete TUKAJ

Vse kar potrebujete so le vaša oblačila, toaleta in živila. Za popolno sprostitev v koči ni dostopa do interneta in kabelske televizije. S preostalim svetom ste tako povezani samo preko mobilnega signala, radijskih valov in sobne antene. Vpliv elektromagnetnega sevanja je izredno majhen.

Koča je primerna za družine z malimi otroki. Raziskovanje okolice, skrivanje za drevesi, opazovanje srn ali le prijetno popoldne na gugalnici ali v peskovniku so razlogi, zakaj malčki na našem posestvu tako uživajo.

V kolikor zagode vreme pa smo poskrbeli tudi za kratkočasenje z družabnimi igrami, branjem knjig ali barvanjem mandal.

Kočo Dobnik oddajamo v celoti za najmanj 2 nočitvi. Hiša ni namenjena za večje zabave ali piknike.

Poskrbimo več kot le za vaše bivanje

FINSKA SAVNA
Savnanje s pogledom na Pohorje
Prostorna finska savna z velikim oknom, ki vam odpira pogled v naravo na bližnje hribe in gozdove, v zimskih dneh pa tudi na Lovrenc v dolini. Savna je v samostojni hišici v kateri je tudi predprostor, kjer se lahko sprostite ob glasbi, se osvežite, si pripravite slano opel za noge ali samo skočite na hitro pod tuš. Najem finske savne je možen tudi posebej. Rezervacije so možne v času, ko v počitniški hiši ni gostov in vam je zagotovljena popolna zasebnost.
MASAŽE
Sprostite se in uživajte v posebni ponudbi v naši zeleni oazi
Ponujamo vse vrste masaž telesa po dogovoru z izkušeno maserko. Po vaši želji je masažo možno izvesti v predprostoru savne ali zunaj na vrtu saj se izvaja na prenosni masažni mizi. Potrebna je rezervacija pred ali ob prihodu.
Možnost prehrane
ko zakurite ogenj
Pred hišo je velik prostor za žar z dvema kuriščema, kjer lahko pečete na plošči ali na rešetki. Delovni pult je osvetljen, če bi vas prehitela noč. V kolikor radi posedate ob ognju imamo tudi odprto ognjišče, kjer si lahko na palici spečete koruzo, klobase ali penice. Če vas veseli kuha na prostem imamo tudi posodo za izpod peke in 10-literski lonec za kuhanje nad odprtim ognjem.

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

Dostava
lokalna ponudba

V kolikor sami ne kuhate in ker v hiši nimamo ponudbe hrane, se je možno dogovoriti za kosilo ali večerjo v kateri od domačih gostiln, ki kuhajo po predhodnem naročilu (Gostilna Urbanc ali Kores)  Vse informacije boste našli v naši koči. Urejena je tudi dostava hrane iz lokalne picerije Zlati Škorpijon. Jedilni list se nahaja v hiši. Možno je naročiti tudi domače izdelke (kruh, testenine, jajca, med, itd.).
Ker imamo lasten čebelnjak je možen tudi nakup medu.